Заплата на защитника на ЦСКА Костадин Стоянов почти сигурно ще бъде намалена. С него вече са проведени разговори в тази посока. Очаква се да бъде постигнато споразумение между Стоянов и клубното ръководство, чрез което месечното му възнаграждание да бъде свалено с 30%, пише “Тема Спорт”.
 
През последните месеци той получаваше 30 000 лева на месец. Сумата, с която ще бъде намалена заплатата на бранителя, ще му бъде възстановена само ако ЦСКА стане шампион през новия сезон.
 
Най-вероятно по същия начин ще се процедира и с другия изключително високоплатен български футболист на “армейците” -  Иван Бандаловски.
 
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков вече обяви, че заплатите на играчите трябва да бъдат редуцирани, защото те не постигат очакваните резултати.
 
През тази седмица треньорът Стойчо Младенов и президентът Димитър Борисов трябва да уточнят начина, по който ще се премират футболистите през новия сезон. Желанието на Младенов е за всяка победа да се дават премии, докато ръководството предпочита стимули да бъдат изплащани само при постигането на крайните цели.