От ЦСКА напомниха на феновете на тима, че могат да се възползват от възможността да се сдобият с абонаментни карти. "Червените" публикуваха и цените на картите.

"Армейци,

В събота (5 октомври) от 17:30 ч. за първи път през този сезон ЦСКА ще изиграе домакински мач в София пред вярната си публика. Двубоят със Септември на националния стадион е подходящ момент да напомним на всички армейски сърца, че могат да са близо до любимия тим през целия сезон чрез абонаментните карти, които продължават да са в продажба онлайн и на касите на „Васил Левски“ (с работно време от 10:00 до 18:00 ч.).

Картите важат за домакинските мачове на ЦСКА в Първа професионална лига, плейофната фаза и турнира за Купата на България (без финала). Притежателите на сезонни карти могат да посещават и домакинските мачове на ЦСКА II във Втора лига.

Цените на картите са, както следва:

- Сектор Г - 130 лева

- Сектор А - 195 лева

- Сектор А (ложа) - 260 лева

- ВИП ложа - 1948 лева

- ВИП с паркинг (31 лимитиран брой карти) - 3100 лева

Напомняме, че предстоящият двубой със Септември е последният, в който ЦСКА ще изтърпява наказание – Сектор Г ще бъде затворен за фенове, а притежателите на абонаментни карти за този сектор ще бъдат пренасочени в Блок 10 на Сектор А.

ПОРЪЧАЙ СВОЯТА АБОНАМЕНТНА КАРТА ТУК (за нови картодържатели).

Всеки картодържател, който представи карта от миналата година, ще получи и допълнителна отстъпка в размер на 10% от цената!

ВЗЕМИ СВОЯТА КАРТА!

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!

ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ И С ЦЯЛОТО СЪРЦЕ!

САМО ЦСКА!", пишат "армейците" на официалния си сайт.


efbet Лига - сезон 2024/2025