ЦСКА се прибра в България след загубата от Порто с 1:3 в Лига Европа. “Червените” изиграха последната си среща за годината, но връщането им от Порто бе доста затруднено. “Армейците” тръгнаха с около час и половина по-късно от Португалия, закъсняха и при кацането в София.

“Ако наистина Райс Мболи е продаден, му желая успех. Целта на идването му в ЦСКА бе да осъществи трансфер и както се вижда тя бе постигната. Изиграхме приличен мач срещу Порто, опитахме се да се противопоставим на далеч по-класен отбор. Няма как да не съм доволен от момчетата за старанието и тактическата дисциплина, която показаха. Порто е един от най-добре играещите отбори в Европа и се видя, че разликата е голяма. Доволен съм от представянето на ЦСКА, откакто поех отбора, но не и от поведението на някои играчи. Кои точно визирам, ще го кажа в съблекалнята, тъй като имам предвид 5 или 6 имена, с които ще се опитаме да се разделим през зимата. Ще говорим с ръководството за евентуално купуване на нов вратар. Искам три нови попълнения. Не мога да коментирам ситуацията с Галин Иванов. Засега няма нещо, което да мога да споделя по въпроса“, заяви Радуканов.

"Нормално е всички лоши неща, които се случиха с клуба през последните няколко месеца, да повлияят на отбора. Аз се надявам, че с добра подготовка и зимна селекция ще променим това. Облекчен съм, че най-накрая свърши полусезона, тъй като бях поставен под голямо напрежение. Спокойствие в ЦСКА никой треньор не може да има”, завърши Радуканов./БЛИЦ