ЦСКА за пореден път обеща да изплати дължимите 100 000 евро на Вихрен за нигериеца Удоджи. Това информира изпълнителният директор на клуба от Сандански Атанас Узунов.

"Най-късно след края на лагера на ЦСКА в Австрия единият от собствениците им Димитър Борисов обеща да се разплати с нашия президент. Повече отсрочки няма да правим. На 6 юни ще стане ясно кои ще бъдат помощниците на старши треньорът Филип Филипов, който в момента се намира на почивка със семейството си и относно селекцията на отбора и контролните срещи", сподели Узунов.

С кои играчи ще започне Вихрен първия етап от лятната подготовка ще стане ясно на 6 юли. Тогава на градския стадион в Сандански ще бъде проведена първата тренировка за новото първенство в Западната "Б" група.

"Очакваме към нас да се присъединят нови футболисти от други клубове от българското първенство. Техните имена ще ги обявим едва след като разтрогнат договорите си с последните клубове, за които са играли. Очакват се двама-трима много известни футболисти, които ще предизвикат голям интерес пред феновете на отбора", коментира Узунов. /БЛИЦ