Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла внесе яснота по така коментираната тема със Стойчо Младенов и обяви какво се случва с треньора. Шефът при "червените" информира, че легендата запазва поста си, а както се очакваше - специалистът се е навил да получава по-ниска месечна заплата в името на доброто на клуба.

"На този етап не е коментирана негова оставка. Единствено ще се направи намаляване на заплатите на целия спортно-технически щаб. Не е нормално в тези условия да се взимат толкова много пари. На тяхна страна обаче имат договори, които не знам как са подписвани", коментира пред ТВ7 Георги Илиев-Майкъла.

"Не знам как са подписвани договорите. Младенов мисли за ЦСКА, за доброто на клуба. Всички искаме ЦСКА да е шампион и работим за това. Съгласил се е на намаляване на заплатата, но още не са уточнени параметрите. Ще ги уточним до 27-28 декември", продължи началникът.

"Закъснели сме за глоби и треньорски смени. Ако бях ръководител, щях да го уволня след Мура или отпадането от Септември (Симитли). Това е основателен повод. Сега не може с 9 победи да искаш да го смениш. Сега не е времето за тази смяна. При този бюджет и тези заплати не върви ЦСКА да е четвърти", каза още Майкъла.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ