ЦСКА публикува на профила си във „Фейсбук“ официална информация за ситуацията с нападателя Жорди Кайседо. Става ясно, че „армейците“ са се съгласили да продадат еквадорския голмайстор. В срещата си с ръководството на "армейците" футболистът е пожелал да бъде трансфериран в конкретен отбор.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Условията между двата клуба вече са финализирани, уговорени са и личните условия на Кайседо, за когото остава да премине медицински прегледи. В същото време ЦСКА работи усилено по търсенето на класен централен нападател.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЦСКА
Ръководството на ЦСКА проведе среща с нападателя с цел изясняване на всички въпросителни около поведението му през последните седмици. Кайседо беше категоричен, че няма интерес да продължи кариерата си в ЦСКА. Футболистът настоя и да бъде трансфериран в конкретен клуб.

Предвид нежеланието на Кайседо да играе за ЦСКА, непрофесионалното му отношение и неуважение, демонстрирано към клуба и отбора, собствениците се съгласиха, че продажбата на еквадореца е най-добрата опция.

Последваха няколко тежки дни на преговори, в които водещото за всички в ЦСКА беше интересът на клуба да бъде запазен. В крайна сметка Кайседо ще бъде трансфериран в чужбина, като условията между двата клуба са финализирани, договорени са и личните условия на футболиста. Остава той да премине медицински тестове, след което трансферът ще може да бъде обявен официално.

В клуба се работи усилено по намирането на класен централен нападател.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022