ЦСКА съобщи на официалния си профил във „Фейсбук“, че отменя превърналия се в традиция Армейски следобед, в който преди домакинските мачове фенове на тима се срещаха с настоящи играчи на „червените“. За привържениците пък се организираха различни игри. Причината за решението на управа е студеното време.

Това е вторият пореден случай от началото на годината, в който клубът отменя провеждането на Армейския следобед. Същото се случи и на 15 февруари преди домакинството срещу Ботев (Пловдив). Тогава студеното време също беше посочено като причина, за да се проведе събитието. Тогава все пак младият защитник Християн Петров се срещна с феновете и раздаде автографи.

Вместо традиционното събитие, сега „армейците“ ще организират интерактивен урок за деца на тема „Най-великият ЦСКА“. Той ще се проведе между 16:00 и 17:00 часа в залата за пресконференции на клубния стадион. Предвидени са и изненади за феновете. Както е известно, днес от 17:30 часа „червените“ приемат Локомотив (Пловдив) в мач от 22 кръг на efbet Лигата.

СЪОБЩЕНИЕТО НА ЦСКА
Стани част от нашия интерактивен урок за деца на тема „Най-великият ЦСКА“.
Между 16:00 – 17:00 ч. в залата за пресконференции в сектор „А“ всички желаещи малчугани ще имат възможност по забавен начин да научат любопитни истории за славното минало на клуба.
За да запазим максимално интереса на децата, събитието ще бъде разделено на три части, в които чрез игри и закачки ще учат интригуващи факти за любимия ни отбор.
В третата част сме подготвили специална вълнуваща изненада за всички присъстващи.
Заради лошото време Армейският следобед се отменя, но сме ви подготвили други изненади - следете страницата ни през деня за повече информация.
Очаква ни вълнуващ ден, а кулминацията започва в 17:30 ч.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023