С ремонтите на стадион "Българска армия" ръководството на ЦСКА планира да сложи и една нова звезда в Алеята на славата. Тя ще е за сърцатия капитан Тодор Янчев, който ще бъде почетен като най-добрия футболист на клуба през новия век, пише "Труд".

Алеята на славата беше направена от Александър Томов по случай 60-годишния юбилей на ЦСКА през 2008-а. Сред звездите на бившия футболни величия са Христо Стоичков, Георги Димитров, Манол Манолов, Любослав Пенев, Стойчо Младенов, Емил Костадинов и Нако Чакмаков, както и на игралите съвсем крако за "червените" Димитър Бербатов и Мартин Петров.

Янчев дойде в ЦСКА през 2000 година и има основна заслуга за трите титли през новия век, при две от които беше капитан. Шефовете на клуба са впечатлени от влиянието, което халфът оказва върху отбора и запалянковците, а черешката на тортата се оказа фамозният гол срещу Рапид (Виена) за победата с 2:1 в Лига Европа.

ЦСКА планира с времето да бъдат почетени и още легенди с увеличаване Алеята на славата. Ремонтите на "Българска армия" ще започнат най-късно през декември, а целта на боса Димитър Борисов е отборът да играе мачовете си в "А" група в своя дом. /БЛИЦ