Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов съобщи, че "армейците" настояват да си получат парите, полагащи им се от трансфера на Абел Анисе от "Ботев" (Пловдив) в Лудогорец. Силният човек на "Армията" каза също каква сума е била изплатена на Емил Гъргоров, както и говори по други теми при излизането си от съдебната зала. Томов сподели какво трябва да случи, за да ивестира Стивън Ло в ЦСКА.

"През седмицата много неща се изписаха по мониторинга. Не е вярно, че Ло е давал пари. Аз и останалите акционери в клуба направихме поредното плащане по мониторинга. Той е 540 хиляди лева. На Емил Гъргоров му бяха платени 122 000 лева. Много се изписа по тази тема, може да е последния момент, но платихме в срок, спазихме всичко. Относно парите, които дължим на Емил Димитров по трансфера на Ивайло Чочев в Палермо, искам да му благодаря, че още ни търпи. Не е вярно, че ЦСКА живее назаем. Това са поредните измислици на едно "бивше юристче". Когато истината излезе наяве той и главните редактори на някои медии ще се срамуват от думите си. Изчистили сме всичко на 90%, останали са само дребни плащания", коментира Томов.

"Стивън Ло е бил три пъти на стадион "Българска армия" и неговият проект е от изключително важно значение за България. Той ще отвори 10 хиляди работни места у нас. Има пречки по реализирането му, но когато нещата се случат, това ще помогне на спорта в България и в частност ЦСКА. Освен Ло си спомняте, че доведох друг милиардер - Прамод Митал. Притеснявам се да не се повтори неговият случай и държавата да изгони и Ло", каза Александър Томов.

"Ботев" (Пловдив) ни дължат 50 процента от сумата за продажбата на Анисе в Лудогорец. Лудогорец са им превели сумата, но ние не сме получили нищо. Договорът има клауза, според която сумата ще отиде в сметката на трети лица от Перник. Подали сме запитване до БФС", каза още босът на ЦСКА.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите