Камери ще показват на феновете денонощно реконструкцията на стадион „Българска армия“. Те ще бъдат поставени в най-скоро време от управата на ЦСКА и по този начин ще бъде удовлетворено желанието на феновете да имат актуална представа за случващото се в легендарния дом на „армейците“.

От клуба неколкократно предупредиха своите запалянковци, че не е препоръчително да посещават „Армията“, за да следят демонтажа на трибуните на стадиони, тъй като има сериозна опасност за живота.

Заради големия интерес ще бъде инсталирана интернет връзка, чрез която камерите директно ще предават в „You Tube“ случващото се на стадиона.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Тази практика в България беше въведена от Ботев (Пловдив), който предоставяше на своите фенове постоянна картина от строежа на „Колежа“.

Вече измина почти една седмица от началото на демонтажа на старите трибуни на стадион „Българска армия“. Преди дни стана ясно, че всичкият бетон от сектор „Б“ е премахнат и заедно със земния насип е останала само конструкцията на електронното табло.

На 18 април беше обявен специален медиен ден, на който специално акредитирани журналисти ще може да видят началото на демонтажа на сектор „А“ на „Армията“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!