Станко Йовчев вече не е в ЦСКА, колкото и невярващо да звучи това. Нападателят, който беше непоклатим на "Армията" при всички треньори от зимата на 2011 година до този момент, най-после се раздели с "червените".

БЛИЦ разбра, че вчера Стойчо Младенов е казал на Йовчев да си търси отбор, тъй като няма да разчита на него. И предишните треньори не използваха Станко, но той все стоеше на "Армията" с надеждата, че някой ден ще му се отвори парашута.

Дни по-рано Младенов отписал още един юноша на ЦСКА - Томи Костадинов, който също си търси нов отбор, след като в края на миналия сезон се раздели с Литекс.

"Край със Станко Машината. Вече не е в ЦСКА, което означава, че започваме нова ера", коментираха от "Армията".

БЛИЦ научи, че Йовчев от днес се присъединява към тренировките на Локомотив (Пловдив), като се очаква да подпише договор със "смърфовете" и да бъде на разположение на бившия наставник на ЦСКА Александър Станков.

През последните два сезона и половина Машината беше част от състава на "червените", но изигра твърде малко мачове в "А" група - 13, в които вкара 2 гола (б.р. - на Миньор Перник). Той е носил още екипите на Вихрен (Сандански) (2007-2008), Чавдар (Етрополе) (есен 2008), Рилски спортист (2009), Бдин (Видин) (пролет 2010) и гръцкия Катерини (есен 2010).

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ