ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Нападателят на ЦСКА Станко Йовчев е оптимист за бъдещето на клуба, като изрази мнение, че Христо Стоичков ще се върне до дни и нещата ще потръгнат така, както се иска на милионите фенове. Репортер на БЛИЦ откри юношата на "червените" на "Армията", като той се нави да даде интервю и да обясни какво се случва в отбора, който беше напуснат от доста основни играчи, а и други имат намерение да бягат. 

- Станко, какво става в ЦСКА?
- Нещата не са добре, но ще се оправят. Искам да успокоя феновете и да ги уверя, че всичко ще е наред и ЦСКА ще се върне на върха. Там ни е мястото.

- Доста от съотборниците ти избягаха заради дължими заплати, ти оставаш ли?
- Разбира се, че оставам. Нито за миг не съм си и помислял да бягам от ЦСКА. Аз съм цесекар в дъното на душата си и бих играл за ЦСКА дори и в "А" окръжна група.

- Не се ли обиждаш от факта, че не получаваш шанс за изява?

- Свикнах постоянно да съм резерва. На моменти ми писва, защото много ми се играе, но късметът не ми се усмихва. Надявам се това да се промени и с головете си да започна да радвам феновете. Видяхте какво стана като започнах титуляр срещу Миньор (Перник) в началото на миналия сезон. Стартирах и се отблагодарих на Стойчо Младенов за гласуваното доверие с 2 гола. Вече съм на 25 години и смятам, че мога да се преборя за титулярно място в любимия ми отбор и да радвам милионите ни фенове.

- С раздадените заплати вчера поуспокои ли се обстановката на "Армията"?
- Вярна ви е информацията, че взехме по две заплати. Някои от съотборниците ми си получиха всичко дължимо. Г-н Димитър Борисов говори с нас и ни увери, че всичко ще е ОК, ЦСКА ще го има. Каза ни, че ще бъдем в "А" група. Христо Стоичков трябва да се върне в понеделник и започваме на чисто. Чакаме го да се прибере от Испания, за да внесе яснота. Той ще ни обясни какво ще става, но със сигурност ще бъдам в "А" група, оптимист съм за това. Аз съм в отбора. Надявам се г-н Стоичков да разчита на мен. Каза, че ще дава шанс на всички момчета, които останем. Някои си взеха парите и офейкаха. Аз никога не бих го направил заради ЦСКА. Едно е да говориш, че си цесекар, съвсем друго да го показваш с делата си, със своите решения.

- Какво ти казват съотборниците ти - кои остават, кои си тръгват?

- За напусналите предполагам, че сте запознати. Днес Мишел Платини се сбогува с нас и каза, че отива в Лудогорец. Пожела ни успех, както и ние на него. Знам, че Антон Карачанаков, Ангел Грънчов и Марсиньо остават.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ