ЦСКА се присъедини към протеста срещу БФС. Ръководството реши да подкрепи бунта на част от клубовете. “Червените” ще излязат днес срещу Черно море с 5-минутно закъснение. Двубоят между Черно море и ЦСКА трябва да започне в 15:00 часа на стадион “Тича”, но “армейците” ще закъснеят с 5 минути. По този начин от Борисовата градина се обединяват срещу управлението на БФС.

Част от причините за протеста на ЦСКА са поредицата съдийски гафове, както и наказанието от мача в Мездра миналата година. Шефовете са недоволни и от притискането на БФС за лиценза. От футболната ни централа поставиха срок 14 февруари за предоставяне на необходимите документи.

Както е известно, вчера мачовете в “А” група се превърнаха в цирк. Кметът на Каварна Цонко Цонев удържа на думата си и провали двубоя между Калиакра и “Левски”, което донесе служебна победа на “сините” с 3:0.

Двубоят между Славия и Пирин в София започна с 10 минути закъснение заради протест на гостите от Благоевград. В Севлиево на Видима-Раковски - Черноморец (3:0) пазиха странна минута мълчание на полувремето, отново в знак на протест срещу политиката на БФС./БЛИЦ