Главният мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович е получил последно предупреждение за изгонване от клуба. Сърбинът е имал днес по обяд продължителен разговор с единия от собствениците на “червените” Димитър Борисов. Дуци е бил обвинен за забавената селекция. Очакваше се най-късно до началото на февруари ЦСКА да запълни всички дупки, оставени от продадените футболисти. Трансферите обаче продължават да се правят в движение, а до началото на пролетния дял на първенството остава съвсем малко време.
 
Вече на няколко пъти както БЛИЦ, така и останалите медии съобщиха за търкания между треньора Димитър Пенев и главния мениджър Драголюб Симонович. Пената недоволствал от посредствената работа на сърбина и го натопил здраво пред Борисов, когато шефът на ЦСКА отскочи при “армейците” в Турция.
 
“Казано на футболен език, Дуци е получил жълт картон заради селекцията. Доколкото обаче ни е известно, селекцията се прави не само от Симонович, но и от босовете начело с Димитър Борисов. Така че – малко странна е тази история. Но е факт, че Дуци никак не се разбира с Пената, а “титаните” са склонни да застанат зад Стратега, а не да подкрепят сърбина”, заявиха източници на БЛИЦ.