Официалният сайт на ЦСКА потвърди информацията на БЛИЦ от тази сутрин, че нападателят Жорди Кайседо се е присъедини вчера към лагера на отбора в Австрия и днес ще проведе тренировка с „армейците“. „Червените“ уточниха, че еквадорецът ще бъде наказан сурово според вътрешния правилник заради закъснението си.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

СЪОБЩЕНИЕТО НА САЙТА НА ЦСКА
Нападателят Жорди Кайседо направи днес сутринта първа тренировка с отбора на ЦСКА. В събота еквадорският национал се завърна от Истанбул в София, където беше през последните три дни, а вечерта с първия удобен полет се присъедини към лагера на отбора в Санкт Йохан в Тирол.

Кайседо първо закъсня с прибирането си в България заради самолетни неволи, а после, без да даде резонно обяснение, отказа да вземе полета за Австрия и отпътува за южната ни съседка при своя агент.

Ръководството на ЦСКА веднага предприе законови мерки с позитивното намерение играчът по най-бързия начин да започне подготовка с отбора, което даде резултат. Със сигурност неоправданото поведение на Кайседо ще бъде сурово наказано според вътрешния правилник на клуба.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022