ЦСКА ще даде още двама играчи на Локомотив (Мездра). Eдиният е Самир Аесс, който само преди няколко дни подписа първи професионален договор с “червените”. Очаква се Аесс да се присъедини към новия си отбор в понеделник. Другият юноша е Мартин Дечев. Тренировки с мездренчани вече водят “червените” юноши Димитър Петков и Боян Гайтанов.

Спортно-техническият щаб на Локо (Мездра) обаче се отказа от преотстъпения от ЦСКА талант Георги Илиев, който пристигна от академията на Литекс.

Трима бразилци се присъединиха към подготовка на Локомотив (Мездра). Единият е бившият играч на ЦСКА, Нафтекс, Локо (Пд), Черно море и Спартак (Варна) – Даниел Моралес. 33-годишният халф идва като свободен агент, след като за последно игра при “соколите”.

Именно Моралес е довел другите двама сънародници, които ще минат пробен период при „железничарите”. Това са 21-годишният офанзивен халф Фернандо Фабри и 25-годишният централен нападател Карлош Фернандеш, който за последно е играл в отбор от Молдова.

От вчера с мездренския тим се подготвят преотстъпените от Локомотив (София) Ивайло Димитров – Шведа и Георги Николов, както и юношата на Левски Лъчезар Манчев.

Договорът на халфа Радослав Анев ще бъде прекратен по взаимно съгласие. От днешната тренировка отсъства сръбският плеймейкър Саша Симонович, който е заминал за родината си. Вчера нови договори с клуба подписаха старши треньорът Георги Тодоров и опорният халф Страти Илиев.

В понеделник се очаква в Мездра да пристигнат бразилецът Миранда и Страхил Попов от Литекс./БЛИЦ