Спортно-техническото ръководство на ЦСКА излезе с обръщение по повод информациите, че 8 футболисти на клуба са на сергията. От щаба на "армейците" изразиха мнение, че "откровените лъжи" целят да се отвори обстановката в съблекалнята преди важния сблъсък със Славия. Финалът за Купата на България е на 25 май от 19:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Цялото обръщение на спортно-техническото ръководство на ЦСКА:

На вниманието на футболната общественост,

категорично опровергаваме появилата се днес информация, че спортно-техническото ръководство на клуба, както и треньорският щаб на представителния отбор на ЦСКА са изготвили списъци за освобождаване на футболисти.

Заради факта,че сме най-успелият клуб в България, сме свикнали на провокации като най-новата, а именно "изваждането на сергията" на 8 наши състезатели. Отдаваме го на задаващия се финал за Купата на България, и оставащите мачове до края на първенството.

Очевидно определен кръг от хора продължава да живее под мотото "интригата е жива".

Подобни жалки опити за дисбаланс, които явно имат за цел да отровят обстановката в съблекалнията ни, няма как да успеят, защото са прекалено ниска топка, за клуб като нашия. Дори напротив-инсинуациите и доста често откровените лъжи мотивират допълнително всички ни в ЦСКА, от което ставаме по-силни и сплотени.

Спортно-техническо ръководство на ПФК ЦСКА АД