Ръководството на ЦСКА се е съгласило да даде 20 000 евро месечна заплата на човека, който е спряган да замени Стойчо Младенов на треньорския пост в Борисовата градина.
 
Новината съобщиха пред БЛИЦ източници от Белград, където двама представители на “червените” вече се срещнаха и преговаряха с Миодраг Йешич. Както вече писахме, в сръбската столица на 1 януари са били Първан Първанов-Перо и бившият спортен директор на ЦСКА Драголюб Симонович. По време на разговорите Йешич е поискал 25 000 евро заплата. Пратениците веднага се свързали по телефона с Димитър Борисов, който е приел условието на сръбския треньор.
 
Ужасяващото е, че в ЦСКА уж предприеха рязко намаляване на заплатите поради финансовата криза, а в същото време предлагат на Йешич месечно възнаграждение в размер на 40 000 лева.  
 
Йешич е наставник на Наджран от Саудитска Арабия. Той записа три поредни загуби в последните мачове на тима от местното първенство, а тамошните медии го обявиха за “един от най-некадърните треньори” в страната.
 
В момента Наджран е на 8 място във временното класиране с актив от 19 точки – само на 5 от зоната на изпадащите и на цели 20 от първия в класирането. Следващият кръг на първенството на Саудитска Арабия е на 24 януари.
 
Когато сърбинът пое Наджран, ръководството на клуба му осигури невероятен комфорт - висока заплата и стабилен бюджет. Целта беше тимът да попадне в първите три отбора в класирането. Вместо това обаче Наджран се срина със страшна сила.
 
“От онзи Йешич, който ни направи шампиони през 2005 година, няма и следа. Ние помним успехите му, но няма да забравим как през следващия сезон изпусна цели 7 точки аванс пред “Левски”. Тогава, за разлика от сега, имахме футболисти, заплатите се плащаха редовно и всичко си беше наред. Абсурд е да върнем Йешич. А и той не знае какво го очаква тук – ще го побъркат по начина, по който побъркаха и Стойчо.
 
Ние сме твърдо зад Младенов. И нека Борисов да спре да се гаври с “червените” легенди. Хората, които трябва да бъдат в ЦСКА и да имат в ръцете си цялата спортно-техническа власт, са унизявани постоянно от босовете. Вижте какво се случва със Стойчо Младенов. Вижте какво става и с легендарния Аспарух Никодимов. Върнаха го в клуба, а сега се чудят как да го разкарат заедно със Стойчо. Да не говорим, че светила и личности като Димитър Якимов и Петър Жеков не са на работа в отбора. Гаврата продължи и с назначението на Георги Илиев. Майкъла го превърнаха в пионка. Сега гаврата продължава, след като се чудят как да накарат Стойчо да си тръгне от ЦСКА”, коментират "червени" привърженици.