Ръководството на ЦСКА в лицето на изпълнителния директор Георги Илиев-Майкъла представи три нови попълнения. С леко закъснение шефът се появи в залата за пресконференции.

Пред медиите застанаха Ивайло Чочев (Чавдар Етрополе), Венци Василев (Миньор) и бразилецът Марсиньо. По-рано БЛИЦ ви съобщи, че ако медицинските прегледи минат добре, бразилецът също ще бъде представен. На пресконференцията стана ясно и кой го е препоръчал на ЦСКА. Това е скаутът Иво Димов.

“Добре дошли в един шампионски отбор. С влизането в ЦСКА трябва да знаят, че освен първото място всичко друго е загуба и неоправдаване на средствата. Двамата футболисти са привлечени по предложение но Стойчо Младенов и главния мениджър Аспарух Никодимов (б.р. – става въпрос за Венци Василев и Ивайло Чочев). По тяхна препоръка ги взимаме в ЦСКА. Специално за бразилеца - никой от нас не го е гледал, не е запознат с качествата му. Бразилецът идва по препоръка на един от другите скаути – Иво Димов. На подготовката ще видим неговите качества, дано пасне на отбора и се адаптира в България и разбере в какъв клуб е дошъл", коментира изпълнителният директор Георги Илиев.

Новите в ЦСКА
Марсиньо (халф) - №31, договор за 1,5 години
Венци Василев (десен защитник) (Миньор) - №21
Ивайло Чочев (офанзивен полузащитник) (Чавдар Етрополе) - №18

Какво казаха новите:
Венци Василев: Не мога да коментирам уволнението на Стойчо Младенов, все пак съм в отбора от два дни. Ще трябва да се доказваме при всеки треньор и да се борим за титулярното място.

Ивайло Чочев: Обстановката в отбора е добра. Нови сме, трябва да се доказваме при всеки треньор.