ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Ръководството на ЦСКА покани полузащитника Ивайло Чочев от Чавдар (Етрополе) да премине медицински прегледи. След това ще стартират финални преговори за неговото преминаване на "Армията". 19-годишният капитан на Чавдар (Етрополе) се превърна в силно желана цел, след дълги наблюдения и особено след първия двубой от осминафиналите за купата на България между етрополци и "армейците". Новината потвърди личният агент на младия футболист Петьо Костадинов.

Вече е ясно, че ако всичко е наред с медицинските прегледи, халфът ще стане част от ЦСКА без да се плащат за него пари. Това бе обещано, а вече е и оформено в проектодоговор от благодетеля на тима от балканското градче Емил Димитров.

Не е ясно дали ще бъдат изплащани агентски комисионни и в какъв размер ще бъдат те. “Разбира се, аз мога да коментирам принципите на този тип дейност, но не и размера на собствената си комисионна. Уверявам ви обаче, че ако сте стигне до финализиране, ще дам съгласието си ръководството на ЦСКА да информира обществеността за размера на моето възнаграждение и няма да му търся отговорност за това. Няма и да коментирам дори", каза по този повод Петьо Костадинов.

"Отсега мога да ви кажа, че като принцип в договарянето на възнаграждението на Чочев ще заложим на желания такъв от Георги Илиев: "Няма да му се плаща, за да играе, а ще играе за да получава възнаграждение". Има как", допълни Костадинов./БЛИЦ

3_6.jpg