ЦСКА използва официалния си сайт, за обяви, че пуска в продажба билетите за предстоящия домакински мач срещу ЦСКА 1948 на 29 август. „Армейците“ използваха възможността да призоват феновете за подкрепа във времената на предателства. От „Българска армия“ имат предвид големия брой легенди на клуба, които започнаха работа за ЦСКА 1948.

ПЪЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЦСКА
Във времена, в които ЦСКА е атакуван от всички възможни страни, в които битката е основно извън терена, в които предателствата са ежедневие, ценностите - сведени до минимум, а честта - единствено употребена във фалшиви лозунги имаме нужда, повече от всякога, да покажем, че ЦСКА не може да бъде разрушен, че обичта не може да бъде подменена. Защото ЦСКА сте вие. ЦСКА е Армията, емблемата и историята.

Мачът на 29.08. не е сведен до просто футбол. Това е мач срещу съперник, в чийто арсенал от оръжия са единствено парите и манипулацията. Манипулация, за която мълчахме твърде дълго. Този път нека заедно и ясно извикаме, че ЦСКА Е САМО ЕДИН.

Подкрепи отбора в срещата от VIII кръг на Първа лига в 20:30 ч. Нека ехото от трибуните на “Българска армия” озвучи София еднозначно - НИЕ СМЕ ЦСКА и любовта ни не се купува!

От днес пропуски за мача се продават само онлайн в мрежата на УРБО, а от утре те ще се бъдат пуснати и във физическа продажба на касите до фен магазина на "Армията", които ще бъде с работно време от 11:00 до 18:00 часа, а в деня на мача (понеделник) от 11:00 до края на първото полувреме на срещата.

Цените на входните талони са следните:
- Сектор "А" - 12 лв.
- Сектор "В" - 8 лв.
- Сектор "Г" - 6 лв.
- Сектор "Б" - 6 лв.
- ВИП ложа - 130 лв.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа