ЦСКА е на път да се раздели с голмайстора си Дормушали Саидходжа, научи БЛИЦ. Ръководството на "армейците" се надява още тези дни да продаде Муши за 400 000 евро, каквато цена са му поставили босовете от "Титан".

В момента Саидходжа си почива в Пловдив и Асеновград, но в сряда вечер се завръща в София. В четвъртък той ще излезе за първа тренировка с ЦСКА, след която ще има среща с мениджъра си Емил Данчев. Агентът на Димитър Бербатов опитва да пласира Муши в Англия. Играчът вече е предложен на Лестър и не е изключено от новия сезон да заиграе в един отбор с Александър Тунчев. Интерес към Саидходжа проявява и ЛАСК (Линц). Бившият играч на Ботев дори бе на проби в австрийския тим, но ръководството на ЛАСК е категорично, че няма да брои 400 бона за него.

В същото време Муши продължава да се надява, че ще получи дължимите му четири заплати и три премии, които от "Титан" са обещали в най-скоро време да му изплатят.

Бившият младежки национал пристигна през зимата на "Армията", а с екипа на "червените" успя да реализира 7 гола през пролетта. Общо за целия сезон Муши вкара 14 попадения, с две по-малко от голмайстора на "А" група Мартин Камбуров (с 16). /БЛИЦ