Ръководството на ЦСКА продължава да обикаля България, за да се среща с фенове. Причината е публичното предлагане на акции и стартиращата на 21 март кампания по тяхната продажба. Изпълнителният директор Александър Тодоров вчера беше в Свиленград. той бе заедно с представителя на Управителния съвет - Иван Ченчев и шефа на Международния отдел Владимир Рупов. Това бе третата дестинация след гостуването в Разлог и Монтана.

Днес "червените" са на гости на специалните сили в Карлово, във Военния клуб, от 15 часа. Събитието се осъществява със съдействието на бригаден генерал Димитър Шивиков. С ЦСКА ще бъдат легендите Димитър Якимов, както и представителите на УС - Иван Ченчев и Румен Атанасов.

Четвъртък е много наситен със срещи. Сред феновете в Пловдив ще бъде членът на УС Бойко Ноев, легендарните Димитър Пенев, Георги Велинов и Владимир Рупов. Място на срещата е заведение "Марсата", недалеч от Пловдивския панаир от 18 часа (бивш фен клуб на Ливърпул).

Във Велико Търново отново в четвъртък от ЦСКА ще присъстват членовете на УС Иво Котев и Иван Ченчев, както и легендата Спас Джевизов. Организатор на срещата е известният фенклуб "Велики търновци". Срещата е насрочена за четвъртък от 17.30 часа в известната бирария "SPS" в старата столица.