ЦСКА пусна в продажба билети за контролната среща с Раднички (Ниш), която ще се проведе на 11 октомври (събота) от 18:00 часа на стадион "Българска армия". Пропуските могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" всеки ден от 10:00 до 18:30 часа.

В деня на мача касите на стадион „Българска армия” до фен магазина  ще отворят в 14:00 часа и ще затворят в 19:00 часа.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.   

За двубоя с Раднички ще бъдат отворени сектори А и Г. Картодържателите от сектор В ще влизат през вход 4 и ще бъдат настанени в сектор А.

Цени на билетите:


* Сектор "А" – 5 лева

* Сектор "Г" – 2 лева

Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на „Армията”, Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая. Цената на пропуска е 20 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг. За допълнителна информация –02/ 866 89 03.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите