ЦСКА пусна билетите за вечното дерби с Левски, което ще се играе на 26 септември на националния стадион. Цените са доста евтини - от 10 до 15 лева. В сайта на 31-кратните шампиони пише следното:

"Армейци,

билетите за вечното дерби вече са в продажба онлайн в мрежата на УРБО (www.urboapp.com).

ЦСКА приема Левски на Националния стадион "Васил Левски" на 26 септември (неделя) от 16:30 часа. Червените привърженици ще заемат своите места в секторите "А" и "Г", а сините - в "Б" и "В".

Цените на билетите са:

- Сектор "А" - 15 лева

- Сектор "Г" - 10 лева

- Сектор "В" - 15 лева

- Сектор "Б" - 10 лева

- ВИП Ложа - 130 лева

От утре (16 септември) билети могат да бъдат закупени и от касата до фен магазина на “Армията”, която ще е с работно време всеки ден от 11:00 до 19:00 часа. На същата каса ще се продават и пропуски за европейските мачове на ЦСКА.

В деня на мача билети ще се продават на касите на Националния стадион "Васил Левски" от до 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя. Припомняме Ви, че поради задължителните ограничителни мерки билети ще се продават само за 30 % от капацитета на стадиона, като феновете трябва да се позиционират миминум през две места, един от друг.

С оглед сигурността "Лъвчетата" на Националния стадион между отделните сектори ще бъдат затворени и там няма да се допускат никакви фенове. Притежателите на абонаментни карти имат посочено място за Националния стадион и не се нуждаят от покани за дербито.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно. Всички фенове задължително трябва да носят със себе си документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим, той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона, както и да спазват задължителните противоепидемични мерки: - носене на маска - спазване на социална дистанция - дезинфекция преди влизане на стадиона.

 Умоляваме хора, които са били контактни със заразени от КОВИД-19 в последните две седмици или със симптоматика на заболяването да не посещават двубоя!".
Efbet Лига - сезон 2021/2022