Ръководството на ЦСКА е направило разследване във връзка с появилите се информации, че Фернандо Каранга е купонясвал в столично заведение, научи БЛИЦ.

Представители на клуба са посетили популярната дискотека, откъдето им е бил предоставен достъп до видеоархива. На камерите се виждало, че именно Каранга е вътре и по едно време даже за кратко се появява на дансинга с шапка на главата, която да го прикрива. Чувало се и как диджеят го поздравява.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Припомняме, че в събота срещу неделя бяха публикувани снимки от заведението, на които името на бразилския нападател беше изписано върху видеостена. Появиха се съмнение, че е възможно да става въпрос или за колаж, или че някой фен е поздравил Каранга с песен, без той да присъства на купона.

Истината обаче се оказа такава – уж контузеният Фернандо наистина е бил там, нарушавайки всякакви ред и дисциплина. На разследващите от ЦСКА са показани и други снимки на Каранга от заведението, направени от купонджии.

След като установили какво се е случило, босовете на клуба наредили на бразилеца да се яви спешно при тях. Срещата е предвидена за днес, понеделник, по обяд.

Сега веднага възниква следният въпрос – как ЦСКА ще процедира с Каранга, тъй като в края на седмицата предстои вечно дерби с Левски. А е известен фактът, че „червените“ имат въпиеща нужда от централен нападател. Фаетон е флангови футболист, Асприля – също. Колумбиецът е играл като чист таран, но вече е на години и трудно издържа по цял мач на терена.