Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира разпространените кадри с Фернандо Каранга, който купонясва в столично нощно заведение. Нападателят е с контузия и не попадна в групата за гостуването на Арда в Кърджали, а без него „армейците“ направиха обрат за 3:2 и завършиха втори редовния сезон.

„Ако това за Каранга е вярно, не е професионално. Не ми се иска да е вярно. Не съм го гледал (видеото), но чух. При всички случаи, ако е вярно, ще имаме разговори. Ръководството ще прецени какво да правим“, сподели Стамен Белчев за Каранга след победата над Арда.

Наставникът на "армейците" подчерта, че резултатът е добър, но изискванията му са по-високи. Той изрази надежда, че в следващия мач срещу Левски тимът ще се покаже в друга светлина.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Победата е добра наистина. Има още какво да се желае като игра и като организация на играта. Резултатът е добър, но моите изисквания са по-високи. Подобрението искам да виждам в крайната фаза на играта, където трябва да имаме скорост и да сме по-ефективни на фланга. Не само аз, ами всички футболни хора искат да виждат флангови атаки. Това е най-хубавото във футбола – да се включиш от втора позиция на скорост“, каза Белчев за успеха срещу Арда.

„Казах на почивката, че трябва да излезем малко по-напред, да имаме по-добра организация. Знаехме, че имат бързи крила в атака. Възползваха се и ни създаваха неприятност. Доволен съм, че се справихме. Засега ще се справяме с това, с което разполагаме. Няма да се оплаквам“, смята специалистът, който наследи на поста Нестор Ел Маестро.  

„Имаше някакво затормозяване след Ботев Пд. Тези мачове са в историята. И този също е в историята. Сега се наслаждаваме, утре вече мислим за следващия мач. Надявам се срещу Левски да сме в по-добра светлина. Дерби е, всичко се случва, но ще направим всичко възможно да си тръгнем с три точки“, завърши Стамен Белчев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!