Вчера ЦСКА обяви трансфера на Жанио Бикел във Ванкувър Уайткепс от МЛС, а сега става ясно, че още един играч може да напусне „Армията“. Крилото Едвин Джеси е пред трансфер в турския гранд Бешикташ, твърди ганайското издание „Modern Ghana“. Сделката обаче ще бъде осъществена през лятото, тъй като в момента пазарът в югоизточната ни съседка вече е затворен.

Според информацията, 28-годишният Джеси ще отиде при „черните орли“ като свободен агент, тъй като договорът му с ЦСКА изтича. Скаут на Бешикташ е пристигнал да наблюдава изявите на Джеси по време на дербито с Левски, а играчът е в плановете на турския клуб от много време насам.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Не е изключено обаче "червените" да предложат нов контракт на крилото през пролетта, за да могат да приберат трансферна сума за него и да не го изпускат без пари. При това положение обаче съществува риск интересът на турския гранд да намалее.

Джеси дойде на "Армията" зимата на 2018 година. Първите му изяви с червената фланелка бяха добри, но формата на футболиста е непостоянна. Затова през лятото бе преотстъпен на ФК Далас, но и оттам се отказаха от него. Така Джеси се завърна в ЦСКА, където засега е предпочитан избор от Милош Крушчич пред Вив Соломон-Отабор.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020