Ръководството на ЦСКА проплака от родното съдийство още след първия пролетен кръг. “Червените” победиха Локомотив (Пловдив) с 3:2, а главният рефер Станислав Тодоров даде две дузпи за гостите.

Шефове и фенове на “армейците” видяха помощ от страна на съдията в полза на трети отбор.

“Мач имаше, докато главният съдия не реши да се намеси. Не помогна нито на победителя, нито на загубилия. Помощта беше за трети отбор. Опасявам се, че на ЦСКА ще свирят така, докато вечният съперник има и на теория шанс за титлата. Това го казвам и заставам зад своите думи”, каза председателят на централния фенклуб Димитър Ангелов – Дучето.

“Казах и за мача във Варна, когато нашият вечен съперник загуби – това, което има, да им го дават. Днес дадоха това, което го нямаше. Искам футболът да бъде празник, хората да ходят на мач и да се забавляват. Днес нямаше такова нещо. Не е редно да става това, което стана на “Българска армия". От тук нататък не желаем и няма да позволим да се гаврят с нас”, допълни още фен номер едно на “червените”.

Босът на ЦСКА Димитър Борисов също не бе доволен от съдията: “Ще подадем контестация. Съдийството беше скандално. Нямаше и двете дузпи. Затова се забавих, исках да ги видя на повторение. Не мога да коментирам на кого се помага.”/БЛИЦ