ЦСКА излезе с позиция относно броя на публиката за финала за Купата на България срещу Арда. „Армейците“ са притеснени, че все още няма яснота колко зрители ще бъдат допуснати на Националния стадион „Васил Левски“ в сряда.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Отговорът на този въпрос със сигурност ще има до края на деня от Министерството за здравеопазването. Въпреки това ЦСКА пусна декларация, в която пише следното:

„Още миналата седмица по време на срещата между организаторите на финала, органите на реда и представители двата отбора, клубът ни заяви своята категорична позиция, че предоставените 2000 билета за публиката на ЦСКА са крайно недостатъчни. Тогава неофициално получихме индикации, че отговорните институции работят по разрешаването на казуса и е въпрос на време той да бъде решен в полза на многобройните фенове, които искат да подкрепят любимците си и да се насладят на футболния празник.

За съжаление към момента, понеделник 11:07 часа, все още нямаме развитие по ситуацията, което силно ни притеснява. Остава малко време до срещата и затова призоваваме Министерството на здравеопазването и всички, от които зависи, да вземат по-скоро решение в името на футбола. А именно, двубой с такава важност и емоционален заряд да се проведе пред хората, заради които тази игра се е превърнала в световен социален феномен.

Надяваме се, че благоразумието ще надделее и хилядите привърженици на ЦСКА няма да бъдат ощетени. Във всеобщ интерес е подобен спектакъл да се изиграе пред подобаващо всеотдайна публика“.
Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството