ЦСКА има два варианта за решение на появилия се проблем с използването на стадион „Васил Левски“. Оказа се, че съоръжението ще бъде затворено за ремонт и провеждането на два концерта в периода 22 август – 30 септември, което създава проблем и за вечното дерби с Левски в средата на септември.

Във времевия отрязък за ремонт на „Васил Левски“ „армейците“ имат предвидени два домакински мача – срещу Ботев (Пловдив) и Берое. Както е известно, от началото на годината ЦСКА приема своите гости на националния стадион, тъй като „Българска армия“ в процес на реконструкция.

Двубоят срещу „канарчетата“ трябва да се проведе в уикенда 30 август – 2 септември, а този срещу старозагорци е 20-23 септември.

Първият вариант, по който „армейците“ работят е размяна на домакинствата с Ботев (Пловдив) и Берое, т.е. през есенния дял от шампионата „червените“ да бъдат гости, а след това да приемат тези съперници през пролетта.

Ако „жълто-черните“ и „зелено-белите“ не приемат предложението на ЦСКА, тогава „армейците“ ще опитат да домакинстват в тези два мача на стадион „Александър Шаламанов“ или на стадион „Локомотив“ в столицата.

Както е известно, и двете срещи са част от наказанието, което ЦСКА трябва да изтърпи заради екшъна, предизвикан от феновете на отбора по време на баража за евротурнирите срещу ЦСКА 1948.