ЦСКА използва официалния си профил във „Фейсбук“, за да изрази удивлението си от действията на феновете на тима. Според изнесената информация, привържениците на „армейците“ са превели в сметката на клуба над 7000 лева.

Това е повече от половината от сумата, с която „червените“ бяха глобени от БФС заради скандалите, съпровождащи дербито с ЦСКА 1948 (2:1) в понеделник. От ЦСКА подчертават, че акцията е изцяло инициатива на феновете, които помагат на любимия си клуб без да бъдат молени за това от управата на „армейците“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Според информация, на „Топспорт“, собственикът на МБАЛ "Света София" и основател на Отделение по ортопедия и травматология д-р Христо Мазнейков също се е включил в кампанията на фенове. Роденият в Скопие лекар е дарил 500 лева. Той е фен на ЦСКА и голям приятел с легендата на световния футбол Христо Стоичков.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЦСКА
Благодарим ви, армейци!
Днес с изненада научихме, че в сметката на клуба са постъпили повече от 7000 лв., преведени от вас, нашите фенове, за глобата, наложена ни от БФС след домакинството в понеделник. Това е повече от половината от предвидената санкция, а сумата продължава да расте.
Без да ви молим, без да поискаме, изцяло самоинициативно отново намерихте начин да помогнете на любимия клуб. За пореден път доказвате, че нищо не може да ви спре да обичате истински и безкористно и да заставате с действия зад ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК