ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ръководството на ЦСКА е взело решение да не пуска в продажба билети за сектор „Б“ за утрешното дерби срещу Лудогорец. Такава идея имаше в последните дни, но на „Армията“ са се отказали от подобен ход. Както е известно, големият мач на 28 кръг на efbet Лигата ще се играе утре (30 април) от 20:15 часа.

В сектор „Б“ все пак ще бъдат настанени привърженици на ЦСКА. Това обаче ще бъдат деца. Те ще бъдат в местата на трибуната, разположени в близост до централния сектор „А“. Подобна инициатива имаше и при домакинството на Спартак (Варна), когато фенклуб „Червени шопи“ организира посещението на близо 200 деца.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Останалата част на трибуната за гостуващите фенове ще бъде превърната буферна зона. Привържениците на Лудогорец ще бъдат разположени под информационното табло.

Припомняме, че всички билети за големия мач на стадион „Българска армия“, пуснати в продажба онлайн, бяха изкупени още в четвъртък. Все още се намират пропуски за сектор „Г“, които ще се продават на касата на „Армията“, която през уикенда ще отваря в 10:00 часа.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК