Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Най-силният нападател на ЦСКА Мишел Платини ще бъде на разположение на старши треньора Стойчо Младенов за гостуването на шампиона Лудогорец в Разград. Мачът от шестия кръг в “А” група е в събота от 20:00 часа.

Днес ще се проведе заседание на Спортно-техническата комисия към БФС, след което бразилският нападател ще бъде картотекиран, въпреки че от ЦСКА го бяха отписали, съобщава “Меридиан Мач”. Платини се върна на “Българска Армия” като част от сделката за преминаването на Борис Галчев в Динамо (Букурещ) и заради забраната на “червените” да картотекират новите си футболисти не игра в последния месец и половина.

След като ЦСКА уреди почти всички свои играчи с права, единствен нередовен остана именно Платини, защото той не идва като свободен агент. Последва промяна на договора с Динамо и в крайна сметка в крайна сметка всички препоръки за картотекирането на бразилеца бяха спазени. Първият път СТК отхвърли желанието на ЦСКА, тъй като документацията не беше пълна, но днес се очаква да няма проблеми.