Ръководството на ЦСКА за пореден път подготвя приятна изненада за притежателите на абонаментни карти за сезона. Двама късметлии ще могат да вземат по един свои близък със себе си и да пътуват с официалната група за гостуването на Базел. Инициативата стартира при визитата на Сейнт Патрикс (2:0) в Дъблин.

ПЪЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЦСКА
Ако и ти си картодържател, също имаш шанс да бъдеш част от отбора, този път за гостуването на Базел. Следващите двама късметлии, които ще прекарат два дни с тима, ще бъдат съобщени на полувремето на мача с швейцарския отбор на 18 август в София.

Дестинацията Дъблин ще остане задълго в съзнанието на Ивелина Кьосева и Борислав Медаров. Ако не и завинаги. Преди 10 дни пред хиляди на националния стадион имената им бяха съобщени от диктора като победители в томболата за картодържатели, която дава право на двама от феновете на отбора да пътуват за гостуването на Сейнт Патрикс.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Следват няколко шеметни дни на приготовления, промени на фиксирани вече планове, отменени пътувания, преговори с шефове и извънредни отпуски. Всичко това с една цел – да бъдат близо до ЦСКА. „Струваше си”, категорични са и двамата.

В ирландската столица Борислав и Ивелина получиха възможността да бъдат част от отбора. Там те влязоха в кухнята на тима, докоснаха се отблизо до емоциите на своите любимци, научиха тактиката в аванс, поговориха с футболисти и ръководство и запечатаха всеки момент – било то дигитално или в сърцето.

Със себе си двамата имаха право да вземат и по един свой близък. Ивелина взе приятел – Цеци, също картодържател, а поради непредвидени обстоятелства в последния момент спътникът на Борислав трябваше да остане в София. Това обаче не отне от изживяването на групата, защото нови приятелства бяха създадени, така както само феноменът футбол може да го направи – за отрицателно време.

По същия начин за тримата отлетя и времето в Дъблин, а приключението единодушно описват като „незабравимо” и пожелават на всеки да успее да се докосне до магията на ЦСКА от друг ъгъл – зад кулисите, където преструвки няма.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК