Футболистите на ЦСКА ще заминат днес за Истанбул с празни джобове. Те се надяваха вчера да им бъдат изплатени дължимите две заплати, но това не се случи. За пореден път от ръководството се направиха на ударени и отложиха плащането към играчите.

В ЦСКА стана традиция да не се плаща навреме и футболистите са свикнали със забавянето, пише "7 дни спорт". Този път обаче "армейците" са се надявали, че ще си получат поне една от двете заплати преди отпътуването за Истанбул. След като станало ясно, че и вчера няма да си вземат парите, играчите увесили носове и тонусът в отбора видимо спаднал.

Футболистите недоумявали как след финансовия бонус от УЕФА за влизането в групите на Лига Европа все още няма достатъчно пари за заплати. Самите играчи ще имат възможността да си заработят допълнителен бонус при добро представяне в Истанбул. Ако измъкнат победа срещу Бешикташ, "армейците" ще приберат допълнителни 140 000 евро. При равенство пък в касата на клуба ще влязат 70 000 евро.

ЦСКА гостува на "Иньоню" утре от 22:05 часа в първи мач от Група "L" на турнира Лига Европа. Двубоят ще бъдe предаван по PRO.BG. /БЛИЦ