Ръководството на ЦСКА се обърна с призив към привържениците на клуба да посетят финалния мач за сезона срещу Локомотив (Пловдив). Срещата е в събота (17 май) от 15:30 часа на стадион "Българска армия".

Ето какво призовават от клуба: 

„Армейци,
Eлате на стадиона в събота! Нека подкрепим любимия отбор в последния мач за този сезон срещу Локомотив Пловдив. Да напълним трибуните и да изпратим нашите герои подобаващо. Заедно можем всичко!

Oт днес (14.05), до петък (16.05), можете да закупите билети за мача ЦСКА – Локомотив Пловдив, който ще се играе в събота (17.05) от 15:30 часа. Билети може да закупите във фен магазина на ЦСКА на „Армията” от 10:00 до 18:30 часа и онлайн от официалната страница на ЦСКА (сложи линк към билетите).

В деня на мача (17.05), пропуски може да закупите от 12:00 до 16:30 часа на касите на стадион „Българска армия” до фен магазина. Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите:
- сектор А – 10 лева
- сектор В – 7 лева
- сектор Б (гости) – 7 лева

Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на „Армията”, в Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая. Цената на пропуска е 50 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг".