ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

ЦСКА постави ултиматум още след първия кръг на новия сезон, в който направи 0:0 срещу Локомотив Пловдив. От името на клуба Стойчо Младенов обяви двама съдии, които настоява да не бъдат назначавани на мачове на отбора. Това са Таско Тасков и Николай Йорданов, които днес помагаха зад вратите.

"Двама съдии не искам повече да свирят на ЦСКА. Това са Николай Йорданов и Таско Тасков, които преди една година ни отрязаха главите, взеха ни титлата и ни отрязаха мечтите. Говоря от името на клуба. Не като първи, втори или четвърти съдии, аз докато съм тук, не желая тези хора да присъстват на мачове на ЦСКА. Да свирят на други клубове", отсече Стойчо Младенов.

Екзекутора на Ливърпул коментира доста откровено за ситуацията, в която е принуден да работи: "Моята кариера е такава, че винаги ми се налага да градя нещо ново. Помните миналата година, започнахме тренировки с девет футболисти, това лято - с пет. Казвам, че тази година ще бъде оздравителна. Аз да се застраховам?! Знаете моята амбиция, ако не се познаваме...Мен второто място не ме задоволява. Не ме интересува дали ЦСКА излиза с петима на терена или пет юноши. Всички сте професионалисти, следите процеса в "Левски", Лудогорец, "Ботев", Литекс. На тяхното ниво ли сме?! Не сме, нали? Съгласни сте с мен. Ние тръгваме от нулата, от дъното.

Нормално ли е до вчера да имаме седем картотекирани футболисти и да дойдат четирима нови, с които да се запознаем? Не търся застраховки, ще се развиваме и ще си говорим след Нова година. Дай Боже Господ да е с нас, но мотото на ЦСКА е това, победа и само победа. Не е тайна, че имаше играчи, които отказаха да дойдат в последния момент, върнаха се от Аерогарата, но така е, в тази обстановка ще работим и няма да се предаваме. Информацията, която са им дали, е че ЦСКА е фалирал, че няма пари, че няма ръководство. Но така е, какво да се прави. Тези двете възможности за нови попълнения като отпаднаха, търсим други. Пълни адмирации към Емил Гъргоров, който се отказа от много по-голяма заплата, но пожела да си завърши кариерата в ЦСКА, както и към Вальо Илиев. Адмирации за хората, които казаха - не, тук сме, тук оставаме."