ЦСКА остана без администратор. БЛИЦ научи, че Кирил Костов е бил освободен от позицията.

Той работи на "Армията" над десет години. В това време Киро многократно доказа лоялността си към любимия клуб, оставайки в него и в най-трудните времена. Включително и след свалянето на 31-кратния шампион на България във "В" група.

Очаква се от "Армията" да обявят кой ще замести Костов. Много е вероятно това да бъде Димитър Вутов, който е администратор на ДЮШ.

"След 10 години, 6 месеца и 18 дни дойде моментът, в който пътищата ни с ЦСКА се разделят. Искам да благодаря на всички колеги и приятели, които ми помагаха през цялото това време и оставиха страхотни и незабравими спомени в мен. Искам да благодаря и на страхотния екип, който беше тук. Искам да благодаря и на всички „ку*ви”, които ми показаха какъв НЕ трябва да бъда, но всяко нещо на този свят има своето начало и своя край. Днес научих, че новото ръководство няма да разчита повече на мен. От моята уста лошо за ЦСКА и за хората, които са били тук, няма да чуете, макар че много от тях заслужават. Човек когато загуби нещо, не знае какво печели и обратното", написа Кирил Костов на профила си във "Фейсбук".

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА