ЦСКА ще обжалва решението на БФС, който отказа лиценз за евротурнирите и "А" група по-рано днес. "Червените" имат възможност да обжалват пред Апелативната комисия в едноседмичен срок. Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров потвърди, че клубът ще обжалва и очаква добра развръзка поне за "А" група.

"Има седемдневен срок за обжалване - ще обжалваме, ще има Апелативна комисия, на която ще дадем необходимите документи," коментира Тодоров, цитиран от Нова телевизия.

Тодоров призна, че основният проблем е свързан със задълженията към НАП. "Всичко си зависи от собствениците, ако се плати, ще бъде преодолян този проблем. Ако не..."

Запитан дали очаква той да обере негативите, Тодоров заяви: "Защо ние да носим отговорността?! Нямаше смяна на собствеността, има си акционери. Защо да е върху Томов или мен, има си собственици. Те могат и да помогнат в дадения момент. Отговорността е на всички собственици, всички са информирани."

"Надявам се на положително развитие, има още възможост за реакция, така че се надявам на положително развитие," завърши Александър Тодоров.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015