ЦСКА започва днес участието си в новосформираната Лига на конференциите. Съперник на "червените" във втория квалификационен кръг е латвийският Лиепая. Първата среща е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

В ЦСКА има високо напрежение след загубата с 0:4 от Лудогорец за Суперкупата, а победа над Лиепая ще бъде повод за успокояване на ситуацията. Любо Пенев обаче няма да може да разчита на двама от основните си защитници - Мено Кох и Тибо Вион, както и на нападателя Бисмарк Чарлс. 

Любослав Пенев получи мощен вот на доверие от страна на ръководството на клуба и изрази увереност, че играчите са преодолели загубата от Лудогорец. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Всеки, който е в ЦСКА, трябва да работи за каузата ЦСКА. Трябва да бъдем честни. Моето мнение е, че ЦСКА е над всички", посочи Пенев преди мачa, а неговият колега Небойша Вигниевич не спести суперлативи за "червените".

Носителят на Купата на Латвия пристига в София с подсилен състав спрямо сблъсъците със северномакедонския Струга в първия кръг на квалификациите. Лиепая успя да уреди за тази вечер познатия и у нас бразилски защитник Маркиньос, който игра за Ботев (Пловдив), десния защитник Милан Лазаревич и нападателя Валерийс Шабала. 


ЦСКА - Лиепая
20:00 часа, стадион "Българска армия"
Пряко по Диема Спорт 3


Вероятни състави: 

ЦСКА : Бусато, Турицов, Матей, Антов, Мазику, Юга, Йомов, Варела, Чатакович, Вилдсхут, Кайседо. 

Лиепая: Звиедрис, Маркиньос, Симич, Исайевс, Лазаревич, Бярозкин, Ткачук, Миросавлиев, Укпа, Шабала, Додо.