Треньорът  на ЦСКА Любослав Пенев коментира горещите събития в клуба през последните дни. Той даде пресконференция преди първия мач срещу латвийския Лиепая от втория квалификационен кръг на Лигата  на конференциите утре на „Армията“.

Пенев нападна хора от Борисовата градина, твърдейки, че те стоят зад материалите, появили се по негов адрес.  

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Аз работя много спокойно и без напрежение. За мен се говорят и пишат много лъжи. От 4-5 дни излизат различни статии за промени в нашия щаб. Кирил Динчев, който напусна, обади ми се преди 10 дни, заяви, че иска да напусне“,  заяви Пенев.

„Всичко е нормално, това е положението. Аз съм треньор, аз се занимавам с това да тренирам футболистите. Не е моя задачата да уволнявам или назначавам хора. Пожелахме си успех. Даже се коментира какви тренировки се правят. Това е информация към журналисти от човек или хора, които работят в ЦСКА. Получават заплати от ЦСКА и работят срещу клуба. Това е мое заключение. Този или тези, които изнасят тази информация, не са от ЦСКА. Целта им е да няма спокойствие в съблекалнята на клуба“, отсече Любо.

„Чувствам подкрепата. Спокоен съм, виждам се всеки ден с част от ръководството. Всеки, който работи в ЦСКА, трябва да работи за клуба. Моето мнение е, че ЦСКА е над всички", добави още той.

"Отборът тренира много добре, има голямо настроение. За нас всяка тренировка е важна. Днес имаме още една тренировка. До часа на двубоя остават почти два дни. Не искам още да казвам кой ще бъде и кой няма да бъде на линия.

Ние играхме слабо срещу Лудогорец за Суперкупата, това е факт. Време е да коригираме тези грешки. Ние никога не трябва да подценяваме съперника“, категоричен бе Пенев. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Efbet Лига - сезон 2021/2022