Треньорът на юношите на ЦСКА (родени 2003 година) Христо Марашлиев и директорът на школата на "армейците" Стефан Яръмов бяха наказани от Дисциплинарната комисия на Столичния съвет на БФС заради разигралите се събития след края на мача с Левски на 26 септември. 

"Сините" спечелиха с 2:1 с красив гол на Даниел Начев в последните секунди на двубоя и елиминираха съперника си още на градско ниво в турнира за Купата на БФС. Тогава треньорът на "армейците" Христо Марашлиев беше изгонен от съдията, стигна се и до сблъсъци.

Дисциплинарната комисия на Столичния БФС лиши Марашлиев от право да ръководи отбора си от резервната скамейка за 3 мача и му е наложена глоба от 125 лева заради обиди към главния съдия и оспорване на съдийски решения. Директорът на школата на ЦСКА Яръмов е наказан с имуществена санкция в размер на 250 лева заради навлизане на терена и невъздържано поведение. Самият клуб е наказан също с парична глоба в размер на 187,50 лева заради нерегламентирано използване на пиротехнически средства по време на мача между юношите младша възраст на Левски и ЦСКА в турнира за Купата на БФС.