ЦСКА ще се опита да си върне Христо Янев. Офанзивният полузащитник бе изгонен през лятото от Стойчо Младенов. Екзекутора на Ливърпул привлече Янев на “Армията” в началото на подготовката, но след отпадането от Мура заяви, че не се нуждае от него.

В последната седмица на август Янев разтрогна договора си с “армейците” и премина като свободен агент в гръцкия втородивизионен Панайтоликос. До момента той има 10 мача за новия си отбор, в които е записал 5 асистенции. Тимът му пък спори за седмото място в класирането, което дава право на бараж за влизане в първа дивизия.

Янев е бил предложен на Миодраг Йешич във вторник, малко след като сърбинът официално подписа договора си с ЦСКА. Той е приел добре възможността Янев да се завърне в състава и е дал зелена светлина. В последствие и изпълнителният директор на клуба Георги Илиев – Майкъла и самият Йешич са разговаряли по телефона с Христо Янев, пише “Тема спорт”

“Това е най-хубавият новогодишен подарък за мен”, коментирал Янев възможността да се завърне в ЦСКА. Очаква се в близките дни той да скъса контракта си с Панайтоликос и да се присъедини към “червените” по време на лагера им в Турция.