Ръководството на ЦСКА пусна официална декларация по повод определените цени на билети за мача с Литекс в неделя. Двубоят е в Ловеч от 19,30 часа, а феновете на “червените” ще влизат срещу 10 лева.

Ето какво пише в официалния сайт на ЦСКА:

“С настоящата декларация ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД иска да заяви своята категорична позиция срещу нечувано високите цени на билетите, определяни от ПФК Литекс за неделната среща от “А” група между двата отбора. Ясно си даваме сметка, че определянето на ценовата политика на ПФК Литекс е в правомощията единствено и само на колегите от Ловеч, но във футбола трябва да има феърплей не само на терена, а и извън него.

Ръководството на ЦСКА подкрепя феновете си и смятаме, че пълните трибуни в неделя ще бъдат само от полза на най-популярната игра. Атмосферата, която създават привържениците е част от магията. Многобройните запалянковци от цялата страна подкрепящи най-успелия български клуб заслужават необходимото уважение. Неслучайно в този ред на мисли ще отбележим, че един от основните принципи на УЕФА и ФИФА е феърплеят, а мотото на Световната футболна централа е „За доброто на играта”./БЛИЦ