ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Ръководството на ЦСКА излезе с обръщение, нападайки провокаторите. В изявлението на "червените" се посочва, че най-различни творци, деятели и любители на интригата заливат клуба с инсинуации. "Армейците" съветват феновете си да игнорират "сензациите" така, както подобава - с безразличие.

Обръщението на ръководството на ЦСКА:


Армейци,

по-рано през деня изнесохме информация, която бе приета със задоволство от червената общност в България. Като Клуб изразяваме задоволството си от факта, че нашите послания биват възприемани позитивно от всички, които истински и неподправено обичат ЦСКА.

Уверяваме Ви, че всяко едно съобщение, в което се обръщаме към Вас е носител на промяна в положителен аспект.

Ето защо се радваме, че Вие - истинските армейци не обръщате внимание и реагирате както подобава, а именно не отдавате значение на откровени провокации. Най-вече през изминалите седмици, любимият ни Клуб, бе заливан с инсинуации от най-различни творци, деятели и любители на интригата. Този пореден фронт на атака както обикновено има и своите флагмани. Ествествено това не подминава до известна степен и една медия, която обикновено изземва функцията на съдник без да търси истината.

Считаме, че в България трябва да има свобода на словото, а не на скалъпените информации, идващи от "приятел" на източника. Най-пресният случай е днешната тенденциозна "новина", касаеща футболиста от представителни отбор Стоян Колев (б.р. - вметката за вратаря е провокация чрез "вкарани в устата му думи", че се бил "прецекал", като Мартин Камбуров).

Сигурни сме, че ще игнорирате подобни "сензации" така, както подобава - с безразличие.

ЦСКА ЗАВИНАГИ!