Ръководството на ЦСКА разпространи изявление след проваления мач с ЦСКА 1948, който трябваше да се играе днес от 20:00 часа. Противникът на "червените" обаче отказва да излезе на терена поради големия брой заразени футболисти с COVID-19.

ЦСКА 1948: Мач с ЦСКА днес няма да има!

Написаното от клуба от "Борисовата градина" в сайта им cska.bg:

Армейци,

Уведомяваме Ви, че ФК „Централен спортен клуб на армията 1948“, който е домакин на предстоящата днес и утвърдена от БФС футболна среща от програмата на ППФЛ, се отказа да организира продажбата на билети за мача.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Както е известно, от БФС официално решиха, че двубоят с ЦСКА не подлежи на отлагане и трябва да се изиграе на 7 май, в петък от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

От фирмата, която отговаря за разпространението на билетите, ни информираха, че за момента не плануват продажба на пропуски и предварително обявеното от тях намерение да го правят на специална каса на "Армията" отпада. Явно се изчаква развитие по казуса през деня, за да се предприемат евентуално някакви действия. Ние също сме в неведение от непредсказуемото поведение на ръководството на противника ни, но при повече яснота и конкретика, касаеща организацията и продажбата на билети и посещение на мача, веднага ще Ви уведомим чрез официалния сайт и социалните ни мрежи".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството