В ЦСКА подготвят ударна зимна селекция, като се очаква на „Армията“ да акостират между 3 и 5 нови попълнения, в зависимост от играчите, с които клубът ще се раздели по време на паузата в шампионата, твърди "Тема Спорт". Сред набелязаните за привличане има двама латиноамерикански нападатели. За единия от тях е известно, че е с изтичащ договор.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

При продажба на Али Coy "червените" почти сигурно ще привлекат не един, а двама играчи за върха на атаката си. До момента Бруно Акрапович използва в титулярния състав като партньор на гамбиеца различни варианти – Йомов, Санкаре и Енрике. Нито един от тях обаче не е типичен централен нападател. Ахмед Ахмедов досега не е стартирал при новия треньор.

Нито минута пък не е записал Тонислав Йорданов. Младокът ще се раздели с отбора през зимата, но тепърва ще стане ясно дали за пореден път ще бъде преотстъпен, или ще има друго развитие около правата му. Друго име, което се свързва с напускане на софийския клуб е това на Енрике Рафаел. Интерес има също към Греъм Кери и вратаря Бусато.

Освен привличането на поне един централен нападател, в плановете на ЦСКА влиза и взимането на защитник и дефанзивен халф. Опция за ядрото на "червената" отбрана е Диниш Алмейда от Локомотив (Пловдив). Засега няма информация дали той ще поднови договора си със "смърфовете", който изтича в края на сезона.

Очаква се в тима да пристигнат играчи на проби по време на зимната подготовка, които ще бъдат тествани в контролите.
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството