Отборът на ЦСКА потегли днес сутринта за Скопие с група от 22 футболисти. „Червените“ тръгнаха за македонската столица с клубния си автобус, където утре от 18:30 часа излизат  срещу Македония ГП в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.  Лошата новина е, че Йомов не пътува. Добрата е, че Кох и новият нападател Назон ще са на линия.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Всички 22-ма играчи ще са на разположение на наставника Саша Илич и ще бъдат вписани в протокола за мача, тъй като правилата на евротурнирите позволяват на пейката да има до 12 резерви, а не както в националните шампионати по 7“, уточнява сайтът на ЦСКА.

„В клубния автобус не се качи националът Георги Йомов, който отскоро тренира с отбора, но все още не е възстановен напълно. От сметките на треньорския щаб отпада и лекуващият травма младок Марк-Емилио Папазов. На линия за срещата са Мено Кох и новото попълнение Дюкенс Назон.

Тимът ще направи днес официалната си тренировка на терена на стадион „Петър Милошевски“ в 18:30 часа  местно време. Преди това, в 17:45 часа, старши-треньорът Саша Илич и един футболист ще бъдат на разположение на медиите за традиционната пресконференция преди двубоя.

И този път плътно до отбора в официалната делегация са някои от най-големите легенди на клуба“, завършва материалът в сайта на ЦСКА.
Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа