ЦСКА ще пътува с новия си автобус за Варна. „Червените“ гостуват на местния Спартак в мач от елита, стартиращ в 19 часа утре. Досега столичният тим почти винаги е изминавал немалкото километри до морската ни столица със самолет. Този път обаче босовете са избрали луксозния рейс, който ще бъде тестван на по-дълго разстояние.

Момчетата на треньора Стипич тренират днес сутринта на Панчарево и към 13:30 тръгват директно за Варна.

БЛИЦ първи писа, че ЦСКА се сдоби с ултрамодерен автобус на фирмата Scania преди гостуването на Лудогорец от първия кръг на шампионата.

„Моделът е Touring от 2024 г. и е оборудван с двигател с 450 к.с., 12-степенна скоростна кутия от последно поколение и отговаря на най-високия екологичен стандарт – Евро 6. Освен с изключителен комфорт и удобства за дълъг път, возилото се отличава със своята надеждност и стабилност благодарение на редица иновативни системи. Автобусът е специално модифициран, за да осигури оптимални условия за пътуване на футболистите на ЦСКА, включително редуциране на броя на седалките за повече пространство“, похвалиха се червените при представянето му.